A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дальницька громада
Одеська область, Одеський район

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту регуляторного акта Проект рішення «Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку на території Дальницької сільської ради Овідіопольського району Одеської області»

Дата: 12.06.2019 16:36
Кількість переглядів: 1106

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту регуляторного акта

 

Проект рішення «Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку на території Дальницької сільської ради Овідіопольського району Одеської області»

 

Розробник Дальницька сільська рада

Відповідно до ст. 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності» від 11.09.2003 року №1160-IV (далі-Закон) та з метою одержання зауважень і пропозицій, Дальницька сільська рада  підготувала проект рішення «Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку  на території Дальницької сільської ради Овідіопольського району Одеської області».

Регуляторний акт дасть змогу забезпечити реалізацію державної політики у сфері встановлення місцевих податків і зборів.

З метою отримання зауважень і пропозицій проект регуляторного акта та відповідний аналіз регуляторного впливу буде розміщено на сайті Дальницької сільської ради  http://dalnycka.gromada.org.ua/.

 Зауваження та пропозиції щодо проекту регуляторного акта та відповідного регуляторного впливу приймаються протягом 1 (одного) місяця з дня оприлюднення шляхом письмових та усних звернень до Дальницької сільської ради. Поштова адреса розробника проекту регуляторного акта: 67842, Одеська область, Овідіопольський район, с.Дальник, вул. Дружби, 126.

Відповідальна особа Начальник відділу Фінансів, бюджету та планування            Сіміоніді О.В.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                             Фото без опису

                                                У К Р А Ї Н А

                                     Дальницька сільська рада

                        Овідіопольського району Одеської області

                                          сесія VІІ скликання

                                                  проект

          2019 року                                                                 № - VІІ

 

   Про встановлення ставок та пільг зі сплати  земельного податку  на території Дальницької сільської ради Овідіопольського району Одеської області

     Відповідно до ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 12, 30, 281, 282, 283, 284 Податкового кодексу України, враховуючи  Наказ міністерства аграрної політики та продовольства України №489 від 25.11.2016 року «Про затвердження порядку нормативно грошової оцінки земель населених пунктів», Постанову Кабінету міністрів України від 24.05.2017 року №483 «Про затвердження форм типових рішень про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки», керуючись ст.12 Земельного кодексу України,    Дальницька сільська рада

      

                                           ВИРІШИЛА:      

   1.Встановити з 01.01.2020 року на території Дальницької сільської ради Овідіопольського району Одеської області:

- ставки земельного податку, згідно з додатком 1;

- пільги для фізичних та юридичних осіб, надані відповідно до статті 284 Податкового кодексу України, за переліком, згідно з додатком 2.

  2. Встановити з 01.01.2020 року для власників вбудовано – прибудованих нежитлових приміщень, розташованих в житлових будинках на присадибних земельних ділянках, ставку земельного податку – 3% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

  3.Оприлюднити дане рішення шляхом публікації на офіційному веб-сайті (відповідальна Апреленко О.В.).

  4. Визнати таким, що втратило чинність з 01.01.2020 року рішення 8 сесії VІІ скликання Дальницької сільської ради №327 від 10.07.2018 року «Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку на 2019рік».

  5.Дане рішення набирає чинності з 01.01.2020 року.

  6.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії Сальніков С.І.).

     Дальницький сільський голова                                   С.І. Крутюк

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора